Feb 18, 2018

Pankkirosvous radiot

0 comments

 

Tässäpä pari toimivaa keräilykappaletta. Erittäin hauskoja radioita, nämä lippulaivat ovat lisä p.amp varustettu. Toisessa (vasemmalla) on tukiasemavarustus omalla virtalähteellä. Radioihin voi ohjelmoida oman koolin jota vastaavalla koolatessa vain tietty radio kuulee, sekä voi koolata myös yleistä koolia jolloin kaikki vastaavat kuulevat. Toimivat 950mhz gsm alueella. Etsivät itse aina vapaan taajuuden. Näitä voi kuunnella tavallisella käsiskannerilla, mutta lähettimellä on lähetettävä tietyin välein pieni purske. Muuten taajuus vaihtuu ja tavan scanneri ei löydä sitä itsestään. Vain toinen vastaava. Lähetysteho on aina vakio 5W. Kantomatka antenneista riippuen.

 

Näillä radioilla lähettäminen on kiellettyä. Soveltuisi erityisen hyvin pankkiryöstöporukan käyttöön ehkä käsiscannereilla lisättynä. Ei varmasti tule kukaan radioamatööri eikä la-mies vahingossakaan väliin breikkailemaan, sekä lisänä se että etsivät itsestään vapaan taajuuden. Antenneille on N-liittimet.

 

Jos nämä ei riitä, niin lisähintaan pari kappaletta samaan järjestelmään soveltuvia vielä löytyy jos isompi kopla tarvitsee. Niissä ei tosin p.amppia. Mukaan tulee saksan kieliset käyttöohjeet.

 

Nämä lähtee 2000 Eurolla + postikulut

 

Huomattavaa on, ettei näihin agenttiradioihin ole mistään ainakaan helposti saatavilla kytkentäkaavioita. Valmistaja on nykyinen ABB ja valmistusmaa Sveitsi.

 

En tarvitse ostajan henkilötietoja, mutta muista poiketen nämä myydään vain etumaksulla, eli rahat ensin tilille ja sitten vasta paketti lähtee haluttuun osoitteeseen, postimaksu eu alueelle lie alle 30erkkiä et sen voi lisätä niin melkein se on sillä rookeri.

New Posts
  • Olen päättänyt luopua hyvästä koolista OH6EDY tätä tietenkin tarjotaan myyntiin ennen karenssivapautta. Tällä koolilla saa affen hiljaiseksi ja etenkin lopettamaan tuplaukset jos menee samalle taajuudelle. Tällä koolilla on muutenkin paljon mainetta hyvässä ja pahassa. On myös vorkittu eri euroopan etuliitteillä useista eri maista ja paljon myös mobile kusoja. Kooli on alunperin ostettu ficoralta eikä randomina saatu. Jos joku haluaa ostaa, pitää myös asia sopia ficoran kanssa että joku toinen saa sen mahdollisimman nopeasti käyttöönsä. jos kiinnostaa niin vaikka mailia heikki@puhti.com niin sovitaan. Hinta olisi tuplasti ostokoolin verran plus mahdolliset käsittelykulut. Tätä ei myydä eniten tarjoavalle, mutta tunnesyistä ostajan pärstäkertoimella saattaa olla vaikutusta kaupan syntyyn tai epäonnistumiseen. T Heikki
  • näppärä taskukdigikamera 64Mb lisä muistikortilla, (mahtuu pari tuntia hd videoo äänineen). Mukaan nahka kotelo sekä orkkis canonin 680mAh lisäakku ja tietenkin laturi sekä usb kaapeli. Kuva otettu peilinkautta samalla paskalla. Koko säkki 120e + postikulut
  • Ylimpänä pressan jaska, lähetys ei toimi varmaan päätekivi kärvähtänyt. Mikki ja virtajohdot puuttuu. Keskellä Ranger RC-2950DX myös lähetin rikki uskoisin sama vika. Alimpana Albrecht AE 497WS. Tämä yksilö sitten toimii myös lähetin, ja on avattu myös oikealle röyhtäilybandille eli 11m. sisältää myös oman sisäisen virtalähteen. Tarjouksia heikki@puhti.com Heikki

Vierailut sivulla

Soita studioon

Tue toimintaa

Some

Rätinpurenta

  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon