top of page

OhraRadio BeneLux-pläjäys 25.-31.1.2017


Livestream tulossa 25.-30.12.2017 "Höpinää ja jorinaa, 100% myötähäpeätakuulla" Juhlapyhien kohokohta, maltaaseen menevien radiotonttujen seuraava Ohrapeditio on jälleen läsnä pyhäpäivien ratoksi. Tiedossa rentoa oleskelua sekä radioamatööriyhteyksien pitoa Sveitsistä, Ranskasta ja Luxemburgista. Fondueiltoja, kulttuurikohteissa vierailua, joulutunnelmaa ja uuden vuoden juhlintaa. Kokonaisuus tulee 24/7 näiltä sivuilta livestriiminä upealla HD-laadulla, ilman minkäänlaista sensuuria, tasaisen röyhtäilyvirran tahdittamana. Käytössä on 5 eri kameraa tällä kertaa, notkea teholaptop sekä kourallinen nettiliittymiä. Kamera käy myös tien päällä, kiitos mobiiliteknologian. Kanssamme pääsee juttelemaan, suunnitelmiin ja päätöksiin pääsee vaikuttamaan livechatissa, Skype-videopuheluilla, sekä tietysti radioaalloilla. Toimimme ilman minkäänlaista sensuuria ja hyväksymme kommentoinnin anonyyminä. Lähdemme siitä että mielipiteen vapaus on jokaisella ja että erilaisuus on lahja! Röyh!

101 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page