Liftaten ympäri maailmaa - Kride OH2FHJ


That Awesome Asshole Traveling the World, eli vapaasti suomennettuna "Se mahtava maailmaa kiertävä persereikä" on reaaliajassa päivittyvä matkailublogi. Kristian "Kride" Grönberg, radioamatöörikutsultaan OH2FHJ on reissaillut paljon ns. elämys-budjettityylillä. Liikkuminen tapahtuu peukalon avulla liftaten, kävellen, moottoripyörällä, busseilla. Hostellimajoittumisen lisäksi silmiä lepuutellaan matkateltassa, paikallisten sohvilla, kirkossa ja jopa katuojassa. Koettujen ja nähtyjen maiden kpl-määrä kasvaa jatkuvasti, tällä hetkellä Kristianin "DXCC" kasvaa kohti 50 maata Etelä-Amerikassa. Sillä aikaa kun me körnötämme marketin kassajonoissa naamat harmaana maksamakkarat ostoskoreissamme, Kristian seikkailee pitkin Andien vuoristoa, tutustuen ihmisiin ja eri kulttuureihin aivan toisella puolella maapalloa. Elämä on kokemus, johon voimme vaikuttaa!