Liftaten ympäri maailmaa - Kride OH2FHJ


That Awesome Asshole Traveling the World, eli vapaasti suomennettuna "Se mahtava maailmaa kiertävä persereikä" on reaaliajassa päivittyvä matkailublogi. Kristian "Kride" Grönberg, radioamatöörikutsultaan OH2FHJ on reissaillut paljon ns. elämys-budjettityylillä. Liikkuminen tapahtuu peukalon avulla liftaten, kävellen, moottoripyörällä, busseilla. Hostellimajoittumisen lisäksi silmiä lepuutellaan matkateltassa, paikallisten sohvilla, kirkossa ja jopa katuojassa. Koettujen ja nähtyjen maiden kpl-määrä kasvaa jatkuvasti, tällä hetkellä Kristianin "DXCC" kasvaa kohti 50 maata Etelä-Amerikassa. Sillä aikaa kun me körnötämme marketin kassajonoissa naamat harmaana maksamakkarat ostoskoreissamme, Kristian seikkailee pitkin Andien vuoristoa, tutustuen ihmisiin ja eri kulttuureihin aivan toisella puolella maapalloa. Elämä on kokemus, johon voimme vaikuttaa!

Kristianin uusin 2018 matkablogi alkaa Perusta, Etelä-Amerikasta. Reissu alkoi sillä että häneltä ryöstettiin kaikki matkatavarat, mukana nyt vain päälläolevat vaatteet, hattu ja kännykkä.

Maailmanmatkaaja Kristian Grönbergin syvähaastattelu Hankasalmella, vuonna 2016. Kristian OH2FHJ on hyvin aktiivinen radioamatööri ja Suomessa ollessaan on vakionaama kerhoilloissa Kauniaisten Radiokerholla OH2K:lla.

Videoita ja kuvia Kristianin omissa matkablogeissa:

Facebook: https://www.facebook.com/That-Awesome-Asshole-Traveling-The-World-523241274723323/

Youtube-tili 2018: https://www.youtube.com/channel/UCx0GCJ2lCJKBnJyetAzzWXg

Youtube-tili 2017: https://www.youtube.com/channel/UCpbc8C0RgjrhzX82bSZgV9w

Lähteet: YouTube.com, Facebook.com

#oh2fhj #kristiangrönberg #thatawesomeassholetravelingtheworld #lehti