top of page

Liftaten ympäri maailmaa - Kride OH2FHJ


That Awesome Asshole Traveling the World, eli vapaasti suomennettuna "Se mahtava maailmaa kiertävä persereikä" on reaaliajassa päivittyvä matkailublogi. Kristian "Kride" Grönberg, radioamatöörikutsultaan OH2FHJ on reissaillut paljon ns. elämys-budjettityylillä. Liikkuminen tapahtuu peukalon avulla liftaten, kävellen, moottoripyörällä, busseilla. Hostellimajoittumisen lisäksi silmiä lepuutellaan matkateltassa, paikallisten sohvilla, kirkossa ja jopa katuojassa. Koettujen ja nähtyjen maiden kpl-määrä kasvaa jatkuvasti, tällä hetkellä Kristianin "DXCC" kasvaa kohti 50 maata Etelä-Amerikassa. Sillä aikaa kun me körnötämme marketin kassajonoissa naamat harmaana maksamakkarat ostoskoreissamme, Kristian seikkailee pitkin Andien vuoristoa, tutustuen ihmisiin ja eri kulttuureihin aivan toisella puolella maapalloa. Elämä on kokemus, johon voimme vaikuttaa!

Kristianin uusin 2018 matkablogi alkaa Perusta, Etelä-Amerikasta. Reissu alkoi sillä että häneltä ryöstettiin kaikki matkatavarat, mukana nyt vain päälläolevat vaatteet, hattu ja kännykkä.

Maailmanmatkaaja Kristian Grönbergin syvähaastattelu Hankasalmella, vuonna 2016. Kristian OH2FHJ on hyvin aktiivinen radioamatööri ja Suomessa ollessaan on vakionaama kerhoilloissa Kauniaisten Radiokerholla OH2K:lla.

Videoita ja kuvia Kristianin omissa matkablogeissa:

Lähteet: YouTube.com, Facebook.com

277 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page