Gigolotakki meni huippukusoilijalle!


OhraRadio 2017 Benelux-pläjäyksen kisan tulokset ovat valmistuneet!

Eniten yhteyksiä pitänyt palkittiin uudella huikealla, tyköistuvalla italialais-kiinalaisella trenditakilla! Tämän katseita kääntävän trenditakin omistaja ottaa jatkossa tilat haltuun tyylillä - pitkillä gigolokauluksilla sekä napakoilla milanolaisilla takinnapeilla

OhraRadio 2017 Gigolotakkikisa 25.12.-31.12.2017 (eniten HB9 ja LX-bandipinnoja kerännyt voittaa)

1. OH2FNR Jarkko - 13 bandipistettä GIGOLOTAKIN VOITTAJA! 2. OH5KT Tapani - 11 bandipistettä 3. OH3ZM Jarmo & OH2GEK Niko 9 bandipistettä Myös OH3NAO Kalevi ja OH1LEG erottautuivat edukseen bandipinnojen määrässä. Onneksi olkoon kärkiviisikolle - osoititte ylivertaiset radio-operaattoritaitonne sekä superasemienne toimivuuden huikeilla suorituksillanne!

Säännöt:

Yhteispisteet = HB9 bandipisteet + LX bandipisteet. Jokainen ensimmäinen Sveitsiin ja Luxemburgiin kullakin taajuusaluella pidetty radioyhteys asemien HB9/OH2LZC sekä lisäksi LX/OH2LZC kanssa antaa yhden pisteen. Saman aseman kanssa, samalla taajuusalueella lisäksi pidetyistä cw-yhteyksistä ei siis saanut lisäpisteitä. Kisaan hyväksyttiin mukaan vain suomalaisia radioamatöörejä. Palkinnon luovutuksesta sovitaan erikseen suoraan voittajan kanssa. Esim: yksi 80M SSB-yhteys HB9/OH2LZC kanssa + yksi 80M SSB-yhteys LX/OH2LZC kanssa + yksi 80M CW-yhteys LX/OH2LZC kanssa = 2 pistettä