top of page

Antennisota naapurien kanssa


Pilke silmässä tehdyn dokumenttisarjan "Maailman kauheimmat naapurit" jaksossa oli hiljattain näyttävästi esillä englantilaisen radioamatöörin Armando Martinsin (M0PAM) antenniriidat naapurien kanssa. Vastikään Sub-tv:llä esitetyssä jaksossa englantilaisen radioamatöörin 10-metrinen masto suunta-antenneineen aiheuttaa alkujärkytyksen jälkeen naapurisotaa pahimmillaan. Neuvottelut ovat kaukana tästä naapuruudesta, säteily- ja syöpäsyytösten lisäksi arkipäivää tässä pihapiirissä ovat kiroilu, panettelu, nimittely ja juonittelu. Jakson voi katsoa Katsomon ilmaisesta palvelusta osoitteesta, joka nykyään edellyttää rekisteröitymisen. https://www.katsomo.fi/#!/ohjelma/33011134/maailman-kauheimmat-naapurit?toista

Jakso on katsottavista myös Youtubesta, hieman vääristyneessä muodossa ilman teksityksiä, neljässä osassa.

Osa 1

Osa 2

Osa 3

Osa 4

Lähteet: Youtube, Sub-tv, Katsomo

340 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page