top of page

Bouvet 3Y0Z DX-pedition uusi suunta


5.2.2018 11:30 MV Betanzos, 3Y0Z-porukkaa kuljettava laiva on juuri kääntynyt ja suunta on itään kohti Bouvet-saarta. Ovatko saaneet moottorivian kuntoon ja säätilassa näkyy tyyni hetki? Merirosvot kaapanneet laivan? Kapteenille löytynyt riittävän suuri lahjus? Mikä on syy noin jyrkkään käännökseen?

5.2.2018 12:00 Juuri tulleen tiedon mukaan laivan kapteeni on peruuttanut paluun alkuperäiseen määränpäähän Punta Arenasiin, Chileen ja päättänyt mennä laivan kanssa Capetowniin, Etelä-Afrikkaan. Syynä tähän jäiden väistäminen ja matkustajien turvallisuus. Matkustajat ovat "hyvissä tunnelmissa" ja lepäävät hyteissään.

3Y0Z/MM MV Betanzos-laiva

Alkuperäinen tiedote 5 February 2018 -- 0930 UTC our captain has decided that it is in the best interest of safety and expediency to proceed directly to Capetown, South Africa rather than Punta Arenas, Chile. We are currently heading north to avoid the possibility of encountering ice. Currently there is no ice in sight or on radar. In due time we will head easterly toward Capetown.Our entire team is safe. Most are resting in their bunks and in good spirits. We will keep the amateur radio community and our families informed as we continue our journey.Ralph - K0IRBob - K4UEEErling - LA6VM

Laivan reaaliaikainen seuranta (laivan nimi MV Betanzos, mutta on nimellä Hal Turley)

Bouvet DX-pedition Facebook-sivu jossa kaikkein tuoreinta tietoa

https://www.facebook.com/groups/639362206232014/ OhraKaukoRadio pitää teidät ajan tasalla uusimmista muutoksista.

229 katselukertaa1 kommentti

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page