top of page

OhraPirtelö - paras mahdollinen arjen terveysjuoma


Tutkimusten mukaan, kohtuullisissa määrissä juotuna olut on huikea terveysjuoma ja 100% vegaaninen luonnontuote. Tämä huikea ravinnerikas vitamiini- ja antioksidanttipommi on erittäin tärkeä perusta terveydelle ja hyvinvoinnille - jopa välttämättömyys henkilölle joka haluaa huolehtia ulkonäöstään ja kehostaan.

Ohrapirtelö pienentää sydänkohtauksen riskiä ja parantaa kolesteroliarvoja

Oluen kohtuullinen juonti voi suojella sydäntä ja verisuonia, koska se hillitsee tulehtuneisuutta elimistössä ja saattaa lisätä merkittävästi hyvän kolesterolin määrää. Lasillinen olutta päivässä voi auttaa sydäntautien hillitsemisessä.

Ohrapirtelö vahvistaa luita ja tasapainottaa hormonitoimintaa

Monien tutkimuksien mukaan olut saattaa olla positiivinen tekijä luiden terveyden kannalta. Oluen mineraaleissa oleva silikoni auttaa parantamaan luiden tiheyttä sekä estää luumassan vähenemistä. Lisäksi oluesta saa luonnollisia kasviestrogeeneja ja antioksidantteja jotka estävät osteoporoosia ja helpottavat vaihdevuosiin kuuluvia oireita.

Ohrapirtelö parantaa muistia ja keskittymiskykyä

Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet että kohtuullinen määrä oluen määrä säännöllistä käyttöä vähentää jonkin verran riskialttiutta Alzheimerin tautiin sairastumista. Oluen sisältämä silikoni sitoo ja poistaa elimistöön kerääntyneitä myrkyllisiä metalleja, jotka aiheuttavat osaltaan aivotoimintaa rappeuttavia sairauksia. Tästäkin syystä olut parantaa muistia ja keskittymiskykyä.

Ohrapirtelö parantaa vastustuskykyä ja helpottaa flunssan oireita

Olut auttaa uusimpien tutkimusten mukaan estämään tarttuvia tauteja, kuten flunssaa ja herpestä tai vähintäänkin pystyy joissakin tapauksissa vähentämään oireiden kestoa ja voimakkuutta. Keski-Euroopassa lämmintä olutta käytetään perinteisenä kotihoitona flunssan hoitoon, koska olut vähentää nenän tukkoisuutta ja parantaa verenkiertoa.

Ohrapirtelö hillitsee tulehduksia ja nuorentaa ihoa

Oluessa oleva humala toimii elimistössämme bakteereja vastaan ja edistää elimistön omaa luontaista valkosolutuotantoa. Tästä syystä johtuen se nopeuttaa haavojen parantumista ja ihon uusiutumista Olut on näin ollen hyvin monen ikääntymiseen liittyvän sairauden oireiden vähentävä juoma.

Ohrapirtelö parantaa ruoansulatusta ja ehkäisee mahahaavan syntymistä

Oluen juominen lisää vatsahappojen määrää ja tämä puolestaan nopeuttaa vatsan tyhjentymistä. Erään tutkimuksen mukaan oluen kohtuullinen juonti vähentää riskiä saada helikobakteerin aiheuttamaa kroonista mahahaavaa. Ravinnerikkaan oluen sisältämä kuitu ja nestemäärä itsessään vähentää ummetusta ja lisäksi vähentää huonoa kolesterolia.

Ohrapirtelö poistaa nestettä ja huuhtelee munuaisia

Olut on 90 % vettä ja koostumukseltaan sisältää hyvin vähän natriumia. Tästä syystä se hävittää elimistöön kertynyttä nestettä, eli toimii diureettina. Oluen sisältämä kalium ehkäisee munuaisiin liittyviä ongelmia kuten munuaiskiveä.

Ohrapirtelö parantaa näköä ja ehkäisee sokeutumiselta

Yksi lasillinen etenkin tummaa olutta päivittäin ehkäisee silmätautien kehittymistä. Oluen on havaittu estävän diabeetikoilla yleisen silmänpainetaudin eli glaukooman kehittymistä, sekä ehkäisevän kaihin kehittymistä.

Ohrapirtelö estää anemiaa ja ravitsee kehoa

Ravinto- ja ravinnerikkaana antioksidantin lähteenä oluessa olevat flavonoidit lisäävät solujen toimintaa ja nostavan raudan määrää elimistössä. .

Ohrapirtelö energisoi kehoa

Olut on erinomainen B-vitamiinin lähde, joten sen juonti voi saada olon tuntumaan energisemmältä. Oluesta voi saada apua esimerkiksi työntekoon tai opiskeluun, sillä keho jaksaa olla aktiivisempi. B-vitamiini vahvistaa hermostoa ja lisäksi se edistää solujen uusiutumista.

Ohrapirtelössä kylpeminen parantaa ihon ja hiusten kuntoa

Oluessa kylpeminen, erilaiset oluthauteet sekä kasvonaamiot edistävät kollageenin tuotantoa ja tätä kautta edistävät hiusten kasvua, ihon uudistumista ja kirkastavat ihon pigmenttiä. Erityisesti tumman oluen sisältämät proteiinit, vitamiinit ja antioksidentit sileyttävät ihoa ja tuuheuttavat hiuksia. Saksassa, Itävallassa ja Tšekeissä olueen perustuvat hoidot ovat yleisiä

Lähteet: Wikipedia.org, Google.com

320 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page