top of page

OhraPaja: Kansanradio IC-7300 TX avaus


Kansanradion modaus

Tämän päivän hittituote on IC-7300 jonka lähetin pitää saada aukottomaksi, minimissään uudella 60m taajuusalueella. Tässä Ohrapajan opaste kyseiseen operaatioon SuomenKielellä aidoilla OhraRöyhtäyksillä jotta homma on mahdollisimman helppo tehdä.

Irroitettava diodi sijaitsee alakannen radion mikkiliitimen puolella olevassa diodirivistössä. Tässä ohrapajan modauksessa homma tehdään väärin, mutta silti onnistuneesti. Jos saman haluaa tehdä siistimmin on syytä ottaa pinseteillä kiinni irroitettavasta diodista ja pienellä kaasupuhaltimella kuumentaa tinaliitokset tarkasti oikealta kohdalta ja nostaa komponentti nätisti näin irti. Näin jäisi piirilevy “koskemattoman “ näköiseksi.

Icom-7300 TX ja RX modausohjeet

RX avaus 30 Hz-74,8 Mhz --> irroita D416 (euromallissa on jo valmiiksi aukoton)

TX avaus 100 kHz-74,8 Mhz --> irroita D422 (jätä D419 paikoilleen) vain 60m TX avaus 5.255 Mhz-5.405 Mhz --> irroita D405 HUOM! modauksen tekeminen poistaa

valmistajan takuun

* Ohratoimituksen lisäys

OhraPaja video 1: Icom-7300 TX avaaminen (diodin irroittaminen)

OhraPaja video 2: Icom-7300 aukottoman TX testaaminen keinokuormaan

1 132 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page