top of page

OhraHuvila Tammelan Eerikkilässä pe 15 - su 17.7.2022

OhraRadio on päättänyt järjestää kaikille OhraRadiohenkisille radioharrastajille avoimen yksityistilaisuuden Eerikkilässä. Samaan aikaan alueella on myös erillinen Suomen Radioamatööriliiton 101-vuotisleiritapahtuma, joka tarjoaa radioharrastehenkisille varmasti mielenkiintoista esitelmää ja ohjelmaa radiokerho OH3AD:n perimää pääsymaksua vastaan. Suosittelemme! O-kylän ydin on tällä kertaa hulppeassa kaksikerroksisessa panoraamahuvilassa upeissa järvimaisemissa. OhraHuvilan tunnelma valoisassa kesäyössä on helppo sisäistää kaikilla aisteilla. OhraTerassin nauravainen ja pirskahteleva puheensolina luo mahdottoman upeaa tunnelmaa, jonka eloisaa tahtia ylläpitää OhraGrillissä pontevasti kääntyilevien pihvien tirahtelu, tarmokkaasti OhraSaunan kiukaassa sihahtelevat saunakivet sekä jämäkästi tsupsahtelevat kirpeänkylmät oluttölkit. OhraHuvilassa on vielä jäljellä muutama yöpymispaikka, erittäin edulliseen hintaan vain 45€/vrk/hlö.

Anttilan hinta, Stockmannin laatu, OhraRadion tunnelma! Jos haluat asua ja elää OhraHuvilassa 48h ajan, laita viestiä www.ohraradio.fi sivulta löytyvään OhraChattiin niin katsotaan voisiko tästä haaveesta tulla totta!


OhraHuvila on tilaltaan moderni avara ja tasokkaasti sisustettu. Keittiö- ja oleskelutila muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden ja katosta lattiaan ulottuvasta ikkunasta avautuu luonnonkaunis metsä- ja järvimaisema. Suurella terassilla nautit maisemasta takkatulen äärellä. Makuuhuoneiden lisäksi parvi tuo lisää tilaa avaraan kokonaisuuteen.

132 m2 OhraHuvilassa on hyvin varusteltu keittiö, olohuone ja kolme makuuhuonetta. Avoimella panoraamaparvella on lisäksi vuoteet neljälle hengelle. OhraHuvilassa on sauna, kylpyhuone ja 2 wc:ta. Vuodepaikat 9 hengelle, lisävuoteita saatavilla.


Alakerran makuuhuoneet:

huone 1: 2 x 90cm vuoteet yhdelle

huone 2: 2 x 80cm vuoteet yhdelle

huone 3: 1 x 120cm vuode kahdelle

Panoraamaparven makuupaikat:

soppi 1: 1 x 90cm vuode yhdelle

soppi 2: 1 x 90cm vuode yhdelle soppi 3: 1 x 90cm vuode yhdelle

soppi 4: 1 x 90cm vuode yhdelle Varustelu: Sisä- ja ulkotakka

Smart led Tv 55 ja bluetooth kaiutin

Blu-ray/CD-soitin

Wlan

Ilmalämpöpumppu viilennykseen

Jääkaappi-pakastin, tiskikone, uuni, mikro ja inductioliesi

Kahvinkeitin ja vedenkeitin, leivänpaahdin

Nespresson Mini Essenza-keitin ja starttipaketti kahvikapseleita

Kattava astiasto ja ruoanvalmistusvälineet

Silitysvälineet, pesukone, kuivausrumpu

Hiustenkuivaaja, imuri Sohvaryhmä olohuoneessa

Ruokapöytä 8 hengelle

Terassilla ruokaryhmä 6 hengelle ja sohva Liinavaatteet, pyyheliinat, sekä kylpytakit aikuisille

Kuntosalin vapaa käyttö

Lisätietoa Eerikkilässä samaan aikaan olevasta radioamatööritapahtumasta:
362 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page